söndag 6 november 2011

Halloweenfest!

I går var vi på Halloweenpartaj med goda, läskiga vänner. Här är min hemska familj redo att ge sig iväg. Visst är vi fina:)







Alla gäster var jättefint utklädda! Vi åt kinamat, var på spökjakt med ficklampor i skogen där barnen hittade godis och träffade en och annan läskig filur, jätteroligt! Sen hade barnen halloweendisco och vi fikade massor av äckligheter såsom spöktårta, chokladbollsspindlar, blodiga kexfingrar och marsmallowsspöken. Bål med iskalla fingrar och råttor drack vi också. Efter en hellyckad kväll med trötta barn åkte vi hem, vi fick dock med oss ett gäng badsugna hem som tog sig ett dopp i den uppeldade tunnan :)

Jag älskar verkligen Halloween (och alla andra högtider och traditioner också för den delen)!

Idag har vi räfsat löv i trädgården. Magnus körde över de flesta med gräsklipparen och barnen gick skytteltrafik och tömmde dem i skogen. Hela trädgården var täckt med stora tunga lönnlöv, men med gräsklipparen gick det fort att ta bort dem. Sen var vi hos mamma och pappa och åt köttgryta ihop med alla mina syskon, efteråt tog vi en långpromenad på den nya cykelvägen sååå skönt!
Nu blir det dusch och soffhäng resten av kvällen :)

Buuuuuuuuuuuuuuuuuuu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar