fredag 3 februari 2012

Finbesök :)Visst är de underbara de fina domherrarna! Vi har ett helt gäng här hemma som letar mat bland löven på snögubben och under studsmattan, trots att det hänger en fågelmatare full med frön här utanför fönstret! Jag antar att de föredrar annat smått och gott.

I dag har vi 10 minusgrader, vilket betyder att Leoh inte kan sova sina tre timmar ute i vagnen. Jag som hade tänkt att han kunde stå utanför frisören och sova när jag klippte mig, jag fick ringa in mamma istället som var snäll och pulsade hit i snön. Leoh somnade i sin säng när jag gick och sov typ... en kvart, yey! Han är verkligen en utesovare, det har alla våra barn varit.

Så idag blev mitt långa hår lite kortare, ca 6 cm. Det är alltid lite jobbigt att klippa det, men än så länge känns det bra...och det växer ju ut! Passade också på att beställa en tid till att göra ljusa slingor.

Ikväll tror jag vi ska göra egna hamburgare med massor av goda tillbehör.

Ha en skön helg!

2 kommentarer:

 1. Vackra bilder!

  Jag måste bara få fråga varför din son inte kan sova ute i -10 grader? Det kanske finns en speciell anledning. Jag hade min son sovandes i vagnen ute i -12 grader i tre timmar här för någon dag sedan. Han älskar det. Jag bäddar in honom ordentligt och han inte det minsta kall när jag plockar upp honom sen. Ett litet tips bara.. det går :)

  Kram Josefin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inte många gånger på ett år som vi har -10 grader och mindre så när det blev så här kallt blev jag lite feg och ville inte ställa ut honom. Dagen efter var vi dock ute på promenad i -15 grader och jag trodde att jag skulle frysa ihjäl, men när jag kände på Leohs kinder var han varm så han fick fortsätta att stå ute och var fortfarande varm och go när han vaknade ett par timmar senare. Skönt att höra att det är fler mammor som låter sina barn sova ute trots att det är riktigt kallt, Leoh sover ju som sagt bäst utomhus!

   Kram Caroline

   Radera