tisdag 22 april 2014

Smarrigt påskbak...

Påsken blev ju inte riktigt som jag tänkt mig!
Efter ett besök hos jourtandvården igår på morgonen så 
började jag må mycket bättre i munnen.

På eftermiddagen bakade jag smarriga påskbakelser
 som vi bjöd några vänner på.
Äntligen fick jag pyssla och vara lite kreativ 
som jag längtat efter.

Fågelbona är gjorda av smält choklad och salta pinnar.
Först klickade jag ut en hög på bakplåtspapper
sen arrangerade jag om pinnarna tills de liknade bon.
Några prickiga chokladägg fick pryda toppen.
De fick stå en stund i kylen för att stelna till.


En enkel rulltårta med en klick lättvispad grädde, 
jordgubbar och ett fågelbo på toppen blev smarriga bakverk.
Det smakade faktiskt sommar! :)

De salta pinnarna och chokladen var en lyckad kombination.


Jag tror med bestämdhet att det finns några rester
 kvar i kylen att sätta tänderna i.

Ha en fortsatt härlig dag!

Kram Caroline*









1 kommentar:

  1. ååååå vilka läckerheter , önskar jag vore lika duktig som du på att baka, men maken min han är en baddare på att baka godsaker så i morgon kommer det o bli någon de luxe variant av Roy Fares ...Ha en fin helg kram från Maja

    SvaraRadera